Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2005

Jimmάκο sorry για την καθυστέρηση

Jim, δεν σε ξέχασα απλά δεν είχα χρόνο να γράψω.
Λοιπόν, έβγαλε ο ζούγκλας μια ιστορία που έλεγε πως ένας τύπος της ΣΔΟΕ (να τον λέμε απο εδώ και πέρα «μπάμια») πήγε μετά απο πληροφορίες της υπηρεσίας του και έλεγξε μια εταιρεία. Ταυτόχρονα 2 ακόμη κλιμάκια πήγαν σε άλλες 2 αδελφές εταιρείες να τσεκάρουν ? τι σκατά τσεκάρουν.
Βρήκαν λοιπόν πως ήταν εταιρείες ενός τύπου (να τον λέμε απο εδώ και πέρα «Ελληναρά»), -πρόσεχε- ;έλληνα που τον καταζητούσε η Interpol από τις ΗΠΑ γιατί είχε φάει λεφτά από επενδυτές στο Houston. Πολλά λεφτά Jimmάκο, δεν θυμάμαι. Αυτός ήρθε στο homeland αλλά η δικηγόρος του τον απάλλαξε με αμετάκλητο βούλευμα και έτσι δεν έγινε η έκδοση του στας States. Σημειοτέον πως η δικηγόρος είναι σύζυγος αρεοπαγήτου σήμερα.
Οι εταιρείες (tanks) αυτές, είχαν σαν σκοπό να φέρνουν μεγάλα brand names στην Eλλάδα ή στο εξωτερικό και από ένα μερίδιο από τα κέρδη, της τάξης του 18% να τα αποδίδουν στους ανθρώπους που είχαν επενδύσει στο όνομα τους. Μάλλον απο εκει βγήκε και το tank (δεξαμενή επενδυμένων χρημάτων).
Η αφορμή για να πάει ο «μπάμιας» με την παρέα του ήταν πως κάποιοι επενδυτές μεταξύ αυτών εφοπλιστές κλπ. έπαιρναν παραστατικά στα χέρια τους που τους έλεγαν πως τα μερίδια τους αυτό το μήνα είναι τόσα..... αλλά τα λεφτά δεν τα έβλεπαν ποτέ.
Ανακάλυψε με λίγα λόγια το γατόνι πως ο «Ελληνάρας» είχε φάει 3.000.000.000 Ευρώ από τους επενδυτές!
Την επομένη στην υπηρεσία του (ΣΔΟΕ) ήρθαν 3 καταγγελίες εναντίον του «μπάμια» με σκοπό να τον βγάλουν απο την υπόθεση αυτή. Μία από τις καταγγελίες ήταν πλαστή, μιας και ο καταγγέλων ήταν αυτός ο εφοπλιστής που έκλαιγε τα λεφτά του (και κερατάς και δαρμένος) και φυσικά δεν αναγνώρισε την υπογραφή του. Η δύτερη καταγγελία ήταν του δικηγόρου (όχι της αρεοσυζύγου) του Ελληνάρα για μαλακισμένο λόγο ενώ η Τρίτη δεν θυμάμαι που σκάλωνε.
Οι καταγγελίες αυτές όμως δεν σκάλωσαν στην ποητική διάθεση της γραφειοκρατείας του ΣΔΟΕ και με την μία (καλώς) πήγαν στον εισαγγελεία. Όταν διαμαρτυρήθηκε ο «μπάμιας» στον προιστάμενο του, έφαγε πόρτα. Μάλιστα του εμφανίσθη ένα χαρτί από το γενικό του Αλογομούρη (ξέρεις, του υπουργού που δουλεύει στις τσέπες μας) που έλεγε: «μπάμιας» στο τελωνείο. Σε αυτές λοιπόν τις περιπτώσεις γίνεται ΕΔΕ. Λογικό. Ομως έχει περάσει 1,5 χρόνος και δεν έχει γίνει τίποτα. Έχει διαταχθεί να γίνει άλλα το πόρισμα δεν βγήκε γιατί το ανέλαβαν άνθρωποι λίγο πριν την σύνταξη, λένε. Περίεργο δεν είναι; Σαν να μη φτάνει αυτό, ο «μπάμιας» πάει στο γραφείο του Πρωθυπουργού μιας και το κόλπο είναι χοντρό, όπως και το ποσό, με τη λογική πως εδώ γίνεται της πουτάνας το κάγκελο και κάποιοι απο το υπουργείο τα τρώνε κάνοντας τα στραβά μάτια.
Μαζέυει όλα τα στοιχεία, τα χαρτιά, τις αποδείξεις για τη ρεμούλα τα καταθέτει προσωπικά στο γραφείο του Κωστάκη και τον στέλνουν αμέσως? που λές; Στον γραμματέα του Αλογοτέτοιου...........Στον στόμα του λύκου.
Και λες χέστηκα για τον «μπάμια». Αυτός την δουλειά του έκανε. Για τα λεφτά αυτά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς απο το κράτος . Σαν να μην υπάρχουν. Με τον «μπάμια» κινητοποιήθηκαν οι πάντες. Πάράξενο, ε;

Jimmάκο, αυτά τα λίγα κατάλαβα χωρίς να θυμάμαι ονόματα και ακριβής καταστάσεις.
Όμως μου έκανε τρομερή εντύπωση το ποσό (3.000.000.000 ΕΥΡΩ) και κυρίως η τρέλλα που πιάνει τις εκάστοτε κυβερνήσεις να βρούν λεφτά, να μας παρουσιάσουν πως δεν βγαίνουν και αγοράζουν νέα F-16 (χωρίς να είμαι εναντίον της αγοράς, στο timming έχω αντίρρηση), να μας ζητούν φόρο στα καυσιμα, να παίρνουν αυξημένα σήματα κυκλοφορίας απο το Νοέμβρη για να κλείσει τρύπες ο προυπολογισμός κ.ο.κ.



Update. Σκέψη, ηλίθια, πονηρή και κλασσική ελληνική κάνω: Τα αρχεία του Μάκη κάηκαν στη φωτιά; O ιδιοκτήτης του σταθμού θα τα πάρει απο την ασφαλεια. Θα τα πάρει και απο κανέναν άλλο για την «εξυπηρέτηση. Ήταν στα τελειώματα η μετακόμιση;

8 σχόλια:

J95 είπε...

Α, τώρα κατάλαβα τι λες. Είχα χαζέψει κι εγώ λίγο αλλά το μόνο που είχα καταλάβει ήταν πως κάποιος τίμιος εφοριακός ταλαιπωρείται. Το μυαλό μου πήγαινε σε κανέναν τυρέμπορα με διασυνδέσεις, δεν ήξερα πως ήταν τόσο χοντρό. Τι να πω, είναι αισχροί. Και όπως είπες, no pb να δώσουμε δισεκατομμύρια για F16, αλλά τεράστιο pb να δώσουμε εκατομμύρια π.χ. για το επίδομα θέρμανσης.

ΥΓ Δε νομίζω να έπαθαν τίποτα τα αρχεία του Μάκη. Αποκλείεται να μην γνωρίζει την αξία του backup.

---. είπε...

Μόνος του είπε το πρωί,ότι τα αρχεία του καταστράφηκαν.

dgalanis είπε...

καταστράφηκαν τα αρχεία του Μάκη??? όλεθρος ... πάλι καλά που δεν έπαθαν τίποτα τα αρχεία της Στάζι ...

kaltsovrako είπε...

Jim, πρώτον ο Μάκης σπούδαζε στην Ιταλία αν δεν κάνω λάθος. Χμ, ώρα στην οποία πας για γιατρός (λέμε τώρα, ονόματα δεν λέμε;) και βγαίνεις unixας. Το back up λοιπόν εκεί δεν του το μάθανε, όπως καταλαβαίνεις.

Newmanifesto, μέχρι τις 4 κάνω στάση, οπότε get unplug παιδί μου!
Σημειοτέον τα αρχεία της Στάζι τα έχει πάρει back up ο Καμμένος.

Πάνο μου, δεν παρακολούθησα ειδήσεις καθόλου γιατί έκανα κάτι ώρες ΔΩΡΟ στους εργοδότες μου, ως συνήθως, οπότε δεν άκουσα τίποτε, άρα είμαι ο ΠΡΩΤΟΣ που το ξεστόμησε το τρομερό αυτό σατανικό - θα έλεγα -σχέδιο! Όσο για τον ΠΡΟΕΔΡΟ που νομίζω λες, δεν είναι πρόεδρος μου. Πρόεδρος ήταν είναι και θα είναι ο Κοσκωτάς! Χαχαχαχα


Το σπουδεότερο για την ιστορία του πράγματος μια και το ανέφερε ο Πάνος. Το σπίτι της Μαλβίνας το αγόρασε ο "ελληναράς" της ιστορίας μας και εκεί έκανε τον έλεγχο ο "μπάμιας" μια και ήταν το ορμητήριο του. Ρε μικρός που είναι ο κόσμος.

kaltsovrako είπε...

Εεεεε, Μanifsto πάει 4 η ώρα. Plug in again!

;)

KiTaSuMbA είπε...

Ναι το πίστεψα τώρα (για τα αρχεία του συνωνόματου ντε...).
Πάμε στοίχημα πως «τυχαία» είχε ξεχάσει κανα δυο dvds στο ντουλαπάκι της cayenne? :-P Με τόσο κόσμο που έχει κάψει μάγκες, ο τύπος standard έχει κόπιες σε τραπεζική θυρίδα.

BTW, νόμιζα πως δημόσιοι χώροι που φιλοξενούν πάνω από έναν αριθμό ανθρώπων είναι υποχρεωμένοι να έχουν σοβαρή πυρασφάλεια βάσει νόμου. Αν ισχύει αυτό, mr. Condominas(s) θα έχει ψιλοπροβληματάκια για να εισπράξει την ασφάλεια... Εκτός και ειναι interamerican!!! ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ! Ρε, μας δουλεύουν ψιλό γαζί μου φαίνεται!

ΥΓ.: ακούγεται πως στην ιταλία βρίσκεται 2ης γενιάς τριανταφυλό και έχω πετύχει τον «Μακούλη» 2 φορές στο superfast... Ρε λες;

Chrisa είπε...

Όξω οι κλέφτες... Όυουουυ ρε!!!!
Πέστα-πέστα χρυσόστομε... Έχω εξοργιστεί...

Ανώνυμος είπε...

Enjoyed a lot! » » »