Τρίτη, Δεκεμβρίου 20, 2005

Η ντροπή έχει φωλιάσει στον καθρέφτη σου, λυπάμαι.

Λίγο πολύ, όλοι μας ή τέλος πάντων σχεδόν όλοι μας έχουμε μπεί στον πειρασμό για metabloggin. Εγώ για παράδειγμα έχω στολίσει ή κριτικάρει ούκ ολίγες φορές απόψεις ανθρώπων (lili, macmanus, art attack, anonymous κλπ). Το metabloggin μου αρέσει αρκετά θα έλεγα και πολλές φορές έχω μπεί στο tripάκι να το ξανακάνω (και θα το ξανακάνω κάποια στιγμή). Όλα αυτά προυποθέτουν το εξής ένα πράγμα. Να έχεις ένα blog, να εκθέτεις και να εκτείθεσαι. Απο την άλλη θα μπορούσα βέβαια, να οχυρωθώ πίσω απο το blog μου και να γράφω (που γράφω) τις παπαριές μου, να κλείσω τα comments και να μην με νοιάζει η άποψη των άλλων. Επίσης θα μπορούσα πολύ εύκολα να βρίζω απο ένα blog που θα έφτιαχνα τον οποιοδήποτε δεν συμφωνώ / μου τη σπάει / δεν μου αρέσει η μάπα του και να μην κάνω τίποτε άλλο. Δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω. Εύκολα! Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το κάνει. Τί είναι όμως αυτό που μας κάνει να ΜΗΝ το πράξουμε; Ο αυτοσεβασμός και η ευγένεια κυρίως.

Σήμερα είδα σε δυο blogs (του Μacmanus και της Ψιλικατζούς) σχόλια από το (γνωστό;) τυπάκι, που έκατσε και έφτιαξε blog με τα ονόματα των παιδιών για να μην σχολιάζει ανώνυμα. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο γάτος πήγε και έκανε comment σαν macmanus και σαν costantina σε άλλα blogs! Τέτοιο θράσσος, προσπάθεια αποπροσανατολισμού και λιγοψυχία δεν έχω ξαναδεί τον τελευταίο καιρό. Η ντροπή η ίδια έχει πάει και έχει φωλιάσει στον καθρέφτη του.


Αντιλαμβάνομαι λοιπόν πως αυτός ο άνθρωπος (τέλος οι ευγένειες) ή είναι το απόλυτο μηδέν και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κρυβεται συνεχώς ...




















... ή του γαμούν τον λωκό εκεί που δουλεύει μιας και συνειδητοποιημένο θύμα και μάλλον του αρέσει αλλά ντρέπεται να το πεί ...




















... ή ακόμα-ακόμα δεν αντέχει αυτό που βλέπει στον καθρέφτη του και θέλει να γίνει κάτι άλλο (πάντα ετερόφωτος) ....




















Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την συμπεριφορά αυτή.

Τέλος πάντων, κάνε κάτι καλύτερο μορτάκο στη ζωή σου.

Ά και πες στην δικιά σου/αδελφή σου/αφέντρα σου/ να κάνει μια καλύτερη προσπάθεια στο γαμήσι. Είναι κρίμα να τα τραβάμε εμείς χριστουγεννιάτικα!
















Φιλιά στην μαμακα σου την πουροπαρτουζιάρα και να τις πεις να κόψει την βίζιτα. Δεν μετράει πια. Έχει εσένα για χαρτζιλικι.
Αντε, ζάλισε μου τα αρχίδια και μένα τώρα!

Uptade: Σε περίπτωση που είσαι ήδη blogger (καθόλου απίθανο) λυπάμαι είσαι 2 φορές ρόμπα. Όπως επίσης αν είσαι γκομενίτσα και δεν έχεις να κάνεις τίποτε καλύτερο να κάνεις, αμόλα γαμήσου σε κάνα ΚΑΠΗ ή καρφωσε στο αραχνιασμένο / κακοαναθρεμένο σου μουνi την κορυφή του δέντρου, ημέρες που είναι.

9 σχόλια:

. είπε...

tsk tsk καλέ ντροπή.....

τώρα κατάλαβα ποιός ήταν ο "κλώνος" που είπε λοιπόν η ψιλικατζού.
εκτός απ την τσατίλα, νομίζω θα έπρεπε να λυπηθούμε περισσότερο το άτομο αυτό. φαντάσου πόσο λίγη σημασία του δίνουν οι άνθρωποι για να σκεφτεί κάτι τέτοιο. αααααχχχ, βάσανα

YO!Reeka's είπε...

Λοιπόν, είμαι ένας blogger μόλις... δύο ημερών. Και πέρασα τη μέρα σήμερα διαβάζοντας διάφορα blogs, χρησιμοποιώντας σαν αφετηρία τη λίστα της Psilikatzoy. Εχω πάθει (δυσάρεστη) πλάκα γιατί βλέπω και εδώ ΟΛΕΣ τις μαλακίες που έβλεπα στα ελληνικά chatrooms πριν από καμιά πενταετία (τοτε που ήταν της μοδός). Και στεναχωριέμαι γιατί βλέπω ακόμα το ελληνικό Ίντερνετ (συγνώμη για την αυθαίρετη κατηγοριοποίηση) περνά παιδικές ασθένεις.
Χαλαρώστε ρε παιδιά, δεν αξίζει! Ούτως ή άλλως, αν δεν χαλαρώσετε δεν έχει νόημα. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

J95 είπε...

Λοιπόν, είμαι ένας blogger μόλις... δύο ημερών. Και πέρασα τη μέρα σήμερα διαβάζοντας διάφορα blogs, χρησιμοποιώντας σαν αφετηρία τη λίστα της Psilikatzoy.

Εντάξει έπεσες κι εσύ στο αυτιστικό σολιτόνιο του μήνα... 2 εβδομάδες πριν θα είχες σχηματίσει εντελώς άλλη εντύπωση.

alximist είπε...

Νεοφερτε Βλογκερ, να συμβάλω και εγώ στην αλλαγή της εντύπωσης με το να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα, της ανωθεν απάντησης, διότι πριν από λίγες εβδομάδες το άρχισα το περιδίαβασμα (τυχερός είμουνα ο μπαγάσας). Καλτσόβρακο, μην χαλάς την ζαχαρένια, σου, καλα΄του τα 'χωσες του κομπλεξικού! Αν ήθελε ας έγραφε τις μαλακίες του ανώνυμα...

kaltsovrako είπε...

Δυστυχώς δεν πέρασα απο το στάδιο του chat room.
Τις παιδικές αρρώστιες του internet, τις περνάω τώρα.
Ελπίζω πάντως, να μην ασχοληθώ ξανά με τέτοια γλώσσα.

Συγνώμη για τις εκφράσεις, μα απευθήνονται σε ένα /μια μόνο. Όποιος/α αναγνωρίσει τον εαυτό του στις εκφράσεις μου, ας μας το κρατήσει κρυφό παρακαλώ.
Σιχάθηκα και με εμένα.

dgalanis είπε...

μην ανησυχείς κούκλε έχουμε δει και χειρότερα

θα περάσει κι αυτό σαν όλα τ άλλα

JustAnotherGoneOff είπε...

Δυστυχώς, ο κακοπροαίρετος αυτισμός βρίσκει την καλύτερη(;) έκφρασή του στο διαδίκτυο. Τέτοιοι τύποι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Προσπέρασέ τους με το να μην τους δίνεις αξία.

Phantasmak είπε...

στεναχωριέμαι γιατί βλέπω ακόμα το ελληνικό Ίντερνετ (συγνώμη για την αυθαίρετη κατηγοριοποίηση) περνά παιδικές ασθένεις.

Τις έχει περάσει προ πολλού. Εδώ και πολύ καιρό το ελληνικό ίντερνετ είναι πια ενήλικας. Όπως καταλαβαίνεις, είναι πια πολύ αργά για τ' οτιδήποτε. Βοηθήστε λίγο, άφησα κάτι πινέλα εκεί στη γωνιά, πάρτε τα και πάμε να τα βάψουμε όλα μαύρα.

Και τι γίνεται πια μ' αυτά τα chat rooms, εννοείς έφτιαξαν τώρα; Έχω να μπω καμιά τριετία.

YO!Reeka's είπε...

Ίσως έχεις δίκιο phantasmak, μπορεί να υπερέβαλλα.
Και ναι, τα chat δεν έχουν φτιάξει.
Απλά μου ήρθαν απότομα τα δύο μεγάλα μέτωπα, δηλαδή με τους βλάκες που γράφουν διάφορα και με το θέμα Τσαγκαρουσιάνου.
Anyway καλά χριστούγεννα