Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2005

Tιμή και δόξα στο 88

Τα είπαμε, μην επαναλανβανόμαστε.
Ήμεθα ομάδα με παράδοση.
Δεν μπορεί κύριε να κερδίσεις όξω! Δεν είναι σωστό!
Αυτό πρεσβέυεις. Τέρμα.

Προτείνω μετάλλιο στον Τασο Πάντο για την προσπάθεια που έκανε για να σώσει το όνομα και την τιμή της ομάδας μας στην Ευρώπη και επίσης να τιμωρηθεί ο κ. Νικοπολίδης για το μπενάλντυ που "έπιασε". Που νομίζει οτι βρίσκεται; Στη βαζέλα;

Ευτυχώς η τάξη αποκαταστάθηκε.......
......και του χρόνου.

12 σχόλια:

Lao είπε...

Ο πάντος (ναι χωρίς κεφαλαίο π) είναι ένα σκατό πατημένο από το βάρος της μεγάλης των loosers σχολής, ηγήτορας της οποίας είναι ο γεωργάτος (θα ήθελα να το γράψω με σαμ δείκτη το αρχικό αλλά τέσπα).
μετά συγχωρήσεως για τις βωμολοχίες :)

kaltsovrako είπε...

Aμόλα τις παλικάρι μου, ελεύθερα 'δω μέσα!

Εσύ που είσαι και παιδί που σκέφτεσαι και έτσι και γιουβέτσι, για πες μου σε παρακαλώ, τι σκατά έχεις διακρίνει στην ιστορία που παίζεται τον τελευταίο καιρο στην ομάδα;

Είμαστε ένα βήμα πριν τον εξορκισμό, και δε λέει!

---. είπε...

Όλα καλά φιλενάδε, αλλά κουβέντα για τον Γρηγόρη!

:)

Lao είπε...

γιατί καλέ, σου αρέσει η γυαλιστερή καλάφρα του> Η μήπως σε συνέπαίρνει το αναμφίβολο σεξ-απιλ του?
:P

Lao είπε...

Πάντως εψές έγινε φανερό σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ πιστεύω πως αυτή η ομάδα θα κερδίσει κάποτε εκτός έδρας. Αυτό που με συντάραξε είναι η σκέψη πως τότε εμείς δεν θα ζούμε ως τότε! (άσε που μπορεί να έχει καταργηθεί και η διοργάνωση-οποία τραγωδία!)

---. είπε...

Έχω κάτι περίεργες αδυναμίες και κάτι περίεργα γούστα για το σεξ απίλ. Για πες στον Καλτσόβρακο για τον Tarpley και θα καταλάβεις.
:)

kaltsovrako είπε...

Και που να δεις εμένανε...
Χέσε μέσα.

---. είπε...

Αγάπη μου, μην τα ξαναλέμε. Όπως και να ΄σαι, έχεις ωραίο γούστο! :)))

Lao είπε...

καλά που τον θυμήθηκες τον tarp the shark? Μεγάλη παικτάρα αλλά πολύ μπυρόβιος βρε παιδάκι μου! Μα πάρα πολύ όμως!

δλδ τι ναπω στου καλτσόβρακου? Άμα του αρέσει ο Roy? :P

---. είπε...

Εννοούσα ρε χαζό ότι τσαντίζεται με τα γούστα μου.Ο Ρου δεν είναι μπυρόβιος ρε, σιγά τέτοιος άντρας να τη βγάζει με μπύρες. Από κοκαίνη και πάνω φιλαράκι.
Btw, να υποθέσω ότι έκλεισες τα σχόλια για πάρτη μου, ή πάλι ο blogger μπιπ μπιπ;
:)

Lao είπε...

άλλο τονα άλλο τ' άλλο! Μια που το φερε η κουβέντα για τον Roy, θυμήθηκα ένα περιστατικό (100% true). Ο καμαριέρος (ή όπως λέγεται τέσπα) βρήκε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή (Χαλκίδα νομίζω) κάπου 30 κουτάκια μπύρας! Φυσικά ο τύπος ήταν χώμα στον αγώνα!

για τα σχόλια που λες, ενημερώνω πως δεν μπαίνω και δεν θα μπω ποτέ στον κόπο να τα κλειδώσω για κανέναν.Μάλλον δεν με χωνεύει ο blogger!

Ανώνυμος είπε...

Very cool design! Useful information. Go on! Whore teens sluts sexy camel toe weasel bikini Sharp small electric appliances http://www.sony-pda-case.info/Sis-video-card-driver.html baseball diamond dimensions Japanese schoolgirls pissing walton roller cellulite christian+payday+loans xmas bikini Black college bbw