Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2005

Για καποιο λογο χανονται post απο τα blogs χωρις να τα εχει σβησει ο εχων το blog

Έτσι λοιπόν επαναδημοσιεύω αυτό το κείμενο.
Απο internet δεν σκαμπάζω και πολλά και δεν ασχολούμαι παραπάνω.
Το κειμενάκι δεν με εκφράζει απαραίτητα, αλλά μου την έδωσε η κατάσταση.
Κάντε click στην εικόνα.

10 σχόλια:

---. είπε...

Εγώ πάντως, άλλαξα password και θέλω να πιστεύω ότι είναι μόνο σύμπτωση.

Ανώνυμος είπε...

Kala ola ayta alla des kai kamia sobari apopsi pera ton ideolpsion: Ταραχές στο Παρίσι, Καπιταλισμός ή Βαρβαρότητα, Απαγόρευση της κυκλοφορίας στην Γαλλία"

dgalanis είπε...

τι ενοείς σβήστηκε και από το blog της κωνσταντίνας?

ανώνυμε αυτά τα ποστ στα οποία παραπέμπεις είναι πέρα των ιδεοληψιών? γιατί είχα την εντύπωση πως τα συγκεκριμένα είναι πέρα από το πέραν της λογικής

---. είπε...

Ναι, μανιφέστο, σβήστηκε. Και πήρα τηλ.τον Τάσο νομίζοντας ότι μου έκανε πλάκα, αλλά δεν είχε ιδέα. Μετά από λίγο δημοσιεύτηκε στο Κοινόβιο και σήμερα το πρωί ξανασβήστηκε. Εγώ, πάντως άλλαξα το password και έσωσα τα κείμενά μου.

dgalanis είπε...

δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό ... κι εμένα μου έχει σβηστεί ένα κείμενο αλλά αυτό το συγκεκριμένο έχει καταντήσει φαντομάς

---. είπε...

Θέλω να πιστεύω ότι ήταν σύμπτωση, γι΄αυτό ο Τάσος το έκανε σε μορφή jpeg.
Δεδομένου ότι δεν μπορώ να παρακολουθώ τα κείμενα στο Κοινόβιο και να τα σώζω, μπορεί κάποιοι άνετα να σβήνουν από ΄κει ότι θέλουν. Όταν όμως έγινε στο μπλογκ μου, τα πήρα άσχημα. Θα δείξει.
Καλημέρα, είπαμε;

Καλημέρα :)

kaltsovrako είπε...

Anonymous, κατ 'αρχήν δεν το έκανα post γιατί συμφωνώ με αυτά που γράφει.

Για τα άλλα κείμενα που γράφεις, φυσικά και τα έχω διαβάσει. Ευχαρίστως να τα δημοσιέυσω ΚΑΙ αυτά τα κείμενα στο blog μου αν "χαθούν" χωρίς την συγκατάθεση του συγγραφέα.
Όπως καταλαβαίνεις, το αναδημοσίευσα μόνο και μόνο επειδή "χάθηκαν" απο το blog της Κωνσταντίνας χωρίς αυτή να τα έχει κάνει delete. Αυτό δηλαδή που και εκείνη με τη σειρά της είχε κάνει για τον ίδιο λόγο που χαθήκαν απο το Κοινόβιο. Άν έχουμε και τέτοια φασιστικά φαινόμενα στο blogs, τότε τι να πω. Δεν είναι λοιπόν θέμα ιδεοληψιών ή πολιτικών τοποθετήσεων. Είναι θέμα αρχής. Και εκεί δεν νομίζω να διαφωνούμαι.

Provato είπε...

...σε μένα αυτό (να εξαφανιστούν δηλάδη posts) έχει συμβεί ουκ ολίγες... μάλιστα ήταν ο βασικός λόγος που έσβησα το πρώτο www.provato.gr..


έχω καταλήξει ότι είναι κάποιου είδους λογοκρισία από το www.bloggers.com - ακόμα δεν έχω καταφέρει να υποθέσω το μηχανισμό, αλλά που θα μου πάει...

mpe mpeeeee

KiTaSuMbA είπε...

Σνιφ, σνιφ... σαν πολύ δεν βρωμάει ρε παιδιά αυτό το πράγμα; Ίσως να στέλνατε ενα mail στους admins του blogger.com. Προσωπικά έχω χάσει ποστ μόνο κατά την συγγραφή τους (ναι δυο φορές, οπότε και τα γράφω πια πρώτα στο pc μου πριν τα κάνω submit) από μαλακία του site. Αλλά να «χάνεται» ποστ ενώ έχει ανέβει κανονικά και μάλιστα μόνο κάτι που «τσούζει» είναι επιεικώς ύποπτο. Από την άλλη το βλέπω χλωμό να κάθονται οι ίδιοι οι admins του blogger.com να διαβάζουν ποστς σε 100 διαφορετικές γλώσσες και να πετσοκόβουν τα «άβολα». Μήπως ενώ σκούζουμε για το ανελεύθερο του μεγάλου κινέζικου firewall (ως άλλου σινικού τείχους) που κόβει το access σε εξωτερικά «δυσάρεστα» site και logαρει ποιος προσπάθησε να το δεί, κάποιοι έχουν χώσει τα βρωμόχερά τους μεσα στους ελληνικούς διακομιστές;

Ο e-lawyer που είναι, μιας και είναι μανούλα σε κάτι τέτοια;

Provato είπε...

τσεκ γιορ μειλ!