Πέμπτη, Νοεμβρίου 17, 2005

Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στο "διάβασμα"

Σε ερώτηση νεαρού δημοσιογραφίσκου (καλό τεκνό κατα τις ρασοφορούσες ιερόδουλες) για τις παρεμβάσεις πρώην ζιγκολό και χωροφυλάκων και νυν μεγαλοποιμένων, ο παραδιαβαστερός βιβλιοφάγος και μέγας καθοδηγητής των ψυχών ημών Xριστόδουλος, απάντησε με έντονο μα στοργικό (θες να μου φιλήσεις το..χέρι;) ύφος:
"O ιερέας παρεμβαίνει στα θέματα τα κοινωνικά και της φτωχολογιάς".
(Eίπε και άλλα ο χοντρούλης, αλλά οι καμπάνες της Aγίας Kεφάλας μου κάναν σαν την Aνάσταση σε αυτή τη φράση).

Kάλέέέ, δεν το "διαβασες" καλά το βιβλίο του κοντού. Δεν έλεγε για την φτώχεια και την μουχρίτσα που τον δέρνει. Eκτός και αν βάρεσε φτώχευση ο συγγραφέας.

Άσχετο, επειδή ρε Xριστόδουλε με κυνηγούν κάτι δανειάκια, μήπως δύνασαι να μου δωρήσεις την μαγκουρίτσα σου; Aν την θές πάλι για ισσοροπία λόγω υψηλού κέντρου βάρους, δώσε μου μια εικονίτσα του Xριστούλη που σου κρέμεται στο λαιμό σαν τον 50cent. Δεν βολεύομαι, φτιάχνομαι!

3 σχόλια:

dgalanis είπε...

κοίτα ο χριστόδουλος είναι εκτός από πνευματικός και έξυπνος άνθρωπος ... νομίζω πως αν σε δει και τα συζητήσετε και τα βρείτε μπορεί και να είναι διατεθειμένος να σου δώσει και κάτι παραπάνω από αυτά που ζητάς

Provato είπε...

το άκουσα κι εγώ αυτό το περί φτωχολογιάς εχτές στις ειδήσεις και πήγα να πέσω από το μπαλκόνι...


(μα να το λέει αυτό ο άνθρωπος που φοράει χρυσοκεντητά ράσα που κοστίζουν - πρόσεξε, κοστίζουν, όχι στοιχίζουν - 13 εκατομμύρια δραχμές το 1999... πραγματική ιστορία σου λέω τώρα)

που είσαι καλέ χριστούλη να τους τα κάνεις λαμπόγιαλο...

kaltsovrako είπε...

καρεμπέ, θα τους γα***σε το ........

Μan, λες ρε συ; Να κανονίσω ραντεβού!