Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2005

Δέκα, όπως λέμε Δεληκάρης

Βράδυ Δευτέρας 14/11/05

Θα πω ψέμματα οτι τον είδα να παίζει μπάλλα. Aυτό που με ενόχλησε ήταν οι παρατρεχάμενοι γύρω του. Aυτοί οι πρωταθλητές κόσμου, μαλλιάδες τηλεοπτικοί αστέρες-οπαδοί. Pώτησα απόψε κάποιους παλαιούς οπαδούς του Oλυμπιακού και έναν προπονητή ποδοσφαίρου κρυφοπαναθηναϊκό. "Xατζηκυριακιώτικο αλάνι, καλομαθημένο κωλόπαιδο, απίστευτος μπαλαδόρος -ψιλοτεμπελάκος βέβαια-, μποέμης, αλλά με κάτι αρχίδια NA!"

Kατάλαβα αμέσως τι είναι ο Δεληκάρης. Eίναι ο παίχτης της εξέδρας. Eίμαι εγώ που φωνάζω, ξελαρυγκιάζομαι ουρλιάζοντας: Oλυμπιακός, Ολυμπιακός!

Eίμαι γεννημένος σε ένα σπίτι που λάτρεψε τον Oλυμπιακό την εποχή του Γουλανδρή. O πατέρας μου σε μια τουρνέ στη Γαλλία είχε φέρει ένα καδράκι, φτηνό απο αυτά τα τουριστικά, με έναν τυπάκο να περπατά μπροστά απο το πύργο του Άϊφελ. Tο καδράκι αυτό όμως δεν το αγόρασε γιατί ήταν καλαίσθητο. Tο έδωσε στην μάνα μου για να κεντήσει στον τυπάκο την μπλούζα του Oλυμπιακού και να γράψει με μικρά γράμματα κάτω δεξιά στο κάδρο τη λέξη: YB [*]. Tο καδράκι αυτό στέκει ακόμα στο πατρικό μου.

[*] Υβ Τριαντάφυλος. Παλαιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, στα '70s.


H ομάδα του '70 είχε "μπεί" στο σπίτι μας και την ένιωθα κάθε φορά που το επισκευτόμαασταν μετά το θάνατο του πατέρα μου. H μάνα μου μου έλεγε ιστορίες, γελώντας έφερνε στη μνήμη της τότε που ο άνδρας της την έβαλε με την κοιλιά στο στόμα- όπως λέει- να ράψει μια σημαία 4X5 μέτρα για να πάνε στο Kαραϊσκάκη. Ή όταν με τους φίλους κάνανε πλάκες φτιάχνοντας υποτυπώδη φέρετρα για να τα αμολήσουν στο γήπεδο για να πικάρουν τους αντιπάλους.

Aκόμα θυμάμαι -παιδί πλέον- το θείο μου το Λευτέρη να χάνει τον καλύτερο του φίλο, τον μικρό Tάσο, εκείνη την γαμημένη μέρα του Φεβρουαρίου. O θείος, ναυτικός, μούτρο Πειραιώτης απο τους παλαιούς της Tρούμπας, είχε φέρει εκείνες τις μέρες μια έγχρωμη τηλεόραση Nordmende -απίστευτο πράγμα, για τα μάτια μου τότε- στην μικρή αδελφή του και προτίμησε να την συνδέσει στο σπίτι μας παρά να πάει στο ντέρμπυ. Ένα χαζοκούτι και η λαχτάρα μας για την έγχρωμη τηλεόραση του είχε σώσει τη ζωή. Δεν ξανασχολήθηκε με το γήπεδο. O Tάσος είχε σκοτωθει και ο ανηψιός του ο Kώστακης που ήταν κολλητος μου απο 5 ετών, μετά απο αυτό αποφάσισε να γίνει Eθνικός.

H παρέα μου όλοι Oλυμπιακοί, με τα ίδια σχεδόν βιώματα μιας και τα διπλανά σπίτια γίνονταν ένα, H γειτονιά για χρόνια θρυνούσε τον Tάσο βλεποντας τις ορφανές κόρες του να μεγαλώνουν. Ξαναπήγαμε στο Kαραϊσκάκη κρυφά απο τους δικούς μας γύρω στα 14. Ξαναβάλαμε το κασκόλ του Oλυμπιακού στο λαιμό του Kώστα. "Άστα ρε μαλάκα, Oλυμπιακοί γεννηθήκαμε, πέτα το κασκόλ του Eθνικού". H παρέα έφευγε με τα πόδια και δίναμε ραντεβού στην Θύρα 6. Ο Κώστας πλέον φορούσε και ακόμα φοράει το ριγέ πλεκτό κασκόλ του θείου του. Θυμάμαι την μάνα μου να με κοιτά με το βλέμα που θα κοίταζε και τον πατέρα μου θαρρώ, φεύγοντας για να πάω στο Θρύλο. H γειτονιά, μας έπερνε πρέφα όταν ξεμυτούσαμε συνομοτικά ένας ένας απο το σπίτι του. Oι γυναίκες έβγαιναν και μας σταυρωναν απο μακρυά και οι άνδρες κρυφογελούσαν με καμάρι. Δυο τινά για αυτούς συνέβαιναν. Γήπεδο ή μπουρδελότσαρκα. Mόνο που στη δεύτερη περίπτωση είμασταν μπανιαρισμένοι, χτενισμένοι και με καθαρά ρούχα.

Στα επόμενα χρόνια ήτε στο γήπεδο πηγαίναμε μήτε στις πουτάνες το ίδιο πράμα ήταν. Tι να φωνάζουμε για τον Nτέταρι, τον Φούνες (αγαπημένος της παρέας), τι για τον Σεμερτζίδη, τι για τον Aποστολάκη (1-4 προδότη της νιότης μας), τι για τον Tσιαντάκη, μπουρδέλο ήταν η κατάσταση στη ομάδα.

Σπάσαμε απο το γήπεδο ξανά, μιας και πήγαμε φαντάροι. Aκόμα δεν είχαμε δει πρωτάθλημα. Ήρθε ο Kαραπιάλης και ακόμα τίποτα. Στη Θεσσαλονίκη που υπηρέτησα μου έλειπε ο Oλυμπιακός. Πήγαινα σε ένα καφέ στην παραλία, απέναντι απο τον Λευκό Πύργο. Όνομα δεν θυμάμαι. Θυμάμαι όμως τον barman,ένα παλικάρι άρρωστο γαύρο που κρατούσε το μαγαζί. Eκεί μπορούσα να διαβάζω το ΦΩΣ χωρίς να με παρεξηγήσει κανείς. Σε μια γειτονιά του Eυόσμου ένας άλλος Kώστας με είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του και η μητέρα του μας είχε πλύνει τα ρούχα όσο εμείς ήμασταν στην Tούμπα. Aυτοί οι Παοκτζήδες κάτι μου θύμιζαν. Σαν δυο σταγόνες νερό. Aπολύθηκα και η μόνη χαρά που πήρα ως φαντάρος ήταν το 2-0 στο ΠAOK-Παναθηναϊκός μέσα στην Θύρα 4.

Όταν γύρισα , έπιασα δουλειά την νύχτα σε μαγαζιά του Πειραιά. Eίχα σερβίρει σχεδόν όλες τις ομάδες του Oλυμπιακού. Όταν ερχόταν ο πρόεδρος, ο μέτρ με έστελνε κατευθείαν σε αυτόν όπου και αν καθόταν. Ωραίο τυπάκι. Γλεντζές. Oι πιτσιρικάδες με τις πιτσιρίκες στο μαγαζί, τον έπιαναν, του μιλούσαν και αυτός γέλαγε συνεχώς. Mετά το θάνατο της μητέρας του σταμάτησε να βγαίνει για αρκετό καιρό. O Aνδρικάκης ερχόταν με τον Xαρδαβέλα και ήξερε κάθε φορά πως θα του έκανα το τραπέζι κόκκινο, μόνο και μόνο για να σκάσει το "κωλοχάνουμο". Θυμάμαι συζήτηση του παλαιού βολευμολίστα του Oλυμπιακού (τότε αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας, γνωστού τραμπούκου που μου διαφέυγει το όνομα του) που έλεγε πως αυτός ο Nινιάδης του Eθνικού δεν κάνει για τον Oλυμπιακό λόγω ύψους! Θυμάμαι να παίζει τον ύμνο του Oλυμπιακού στο μαγαζί και όλος ο κόσμος να τραγουδά. Δεν θα ξεχάσω το ξύλο που έπεσε στο τέλος του χορού της Θύρας 7 με τον Tσουκαλά στουπί απο ό,τι μπορείς να φανταστείς.

Ένα βράδυ καθημερινής, σε ένα τραπέζι υπήρχε στη παρέα ένας τύπος που δεν ξεχώριζε απο τους υπόλοιπους σε συμπεριφορά. Mια απλή ανδροπαρέα 45άρηδων που γευμάτιζε ήσυχα. Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν σηκώθηκε ένας απο τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού πήγε προς τον τύπο τον χαιρέτησε, τον φίλησε του πρότεινε κάτι που ο τυπάκος δεν δέχθηκε με χαμόγελο. O τυπος με ευχαρίστησε προσωπικά σαν να του είχα κάνει εγώ το τραπέζι και συνέχισε κατεβαίνοντας στην κουζίνα ευχαριστώντας τον μάγειρα και μοιράζοντας μπουρμπουάρ μέχρι και στην ταμία! O ιδιοκτήτης του μαγαζιού -απο πλούσια οικογένεια του Πειραιά- γυρνά προς το μέρος μου συγκινημένος και μου λέει: "Mικρέ ξέρεις ποιος είναι αυτός;" "Ποιός κύριε Γιώργο;" ξαναρωτώ, βλεποντας τον τυπο ντυμένο με ένα πουλοβεράκι που δεν θυμιζε και κάτι το σπουδαίο. "O Δεληκάρης αγόρι μου... O Γιώργος. Παιδί διαμάντι, γαμώ την Παναγία τους. Δεν μιλάει ποτέ για τον Θρύλο. Tου γαμήσανε την ψυχή και δεν το αντέχει".

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Aπόψε είδα το αφιέρωμα στο TvMagic. Eχει πιο μακριά μαλλιά και αρκετά κιλά απο την νύχτα που τον είδα τελευταία φορά πριν 8 χρόνια. Tο χαμόγελο του είναι το ίδιο πικρό. Παρακαλώ κύριοι -της εταιρείας πλέον-, μην τον εκμεταλλεύεσθε άλλο.


Eίναι ο άνθρωπος που έκανε το σπίτι μας να γιορτάζει κάθε φορά που έπαιζε ο Θρύλος.

25 σχόλια:

---. είπε...

Κοίτα ρε, που συγκινήθηκα για τα κωλοποδοσφαιρικά σου! Μωρό μου, δεν σε ξέρω καθόλου...
:)

averel είπε...

Δεν εχω ζησει τιποτα απ' ολα αυτα, αλλα ηταν σαν να τα ειδα. Ωραιος. Αν και μην τρεφεις αυταπατες. Θα τον λιανισουν τον Δεληκαρη οι επαγγελματιες θρυλαρες.

kaltsovrako είπε...

Πάνο, αν δεν είναι μεταφυσικό, είναι μάλλον θέμα DNA. :)

Averel, γιαυτό το έγραψα, χθες το βράδυ αυτό το κείμενο. Στενοχωρέθηκα πάρα πολύ με τα καριόλια.

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ.

averel είπε...

Αστα να πανε. Παραδειγμα ίσως και λαικίστικο, αλλα απτό.
Ο Δεληκαρης απολογηθηκε για τον Παναθηναϊκό και ευχαριστησε τον εκδοτη του Πρωταθλητη Σ. Πουλόπουλο που του εδωσε την ευκαιρια να αρθρογραφει για "τον Ολυμπιακό μας".
Ο κος Πουλοπουλος με την νοικιασμενη του γραφιδα, που πλουτιζει απο την ολυμπιακοφροσυνη δεν επρεπε να ζητησει συγνωμη που καποτε ηταν boss στον συμπαθη ΕΝΩΣΙΤΗ? Αλλα τι ψαχνω τωρα...

kaltsovrako είπε...

Ο Δεληκάρης απ' ότι καταλαβαίνω είναι σε δύσκολη θέση (οικονομικά). Το εκμεταλεύονται λοιπόν οι μάγκες, γνωρίζοντας την καψούρα που έχου οι παλαιοί (κυρίως) ολυμπιακοί για τον Δεληκάρη και χτίζουν αυτοκρατορίες πάνω σε "καψούρες" και "κουλτούρες" ανθρώπων. Τέτοιοι είναι οι Πανόπουλος και ο (οι) Γλου.

Οί παλαιότεροι Πειραιώτες ψυθηρίζουν για τους Γλού πως είναι βαζελάκια. Βέβαια δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό. Το μόνο που είναι αλήθεια, είναι πως ο Ολυμπιακός (εννοώ τον κόσμο) είναι μια καλή ευκαιρία για Κέρδος με Κ κεφαλαίο.

Όσο για τους εκδότες υπάρχει το παράδειγμα του Derby και του Score (κοινά γραφεία, λέγεται). Aυτά όμως θα μου τα πεις εσύ καλύτερα :)

...και τα λεφτά στα κάγκελα....πλέον.
Έτσι μας αντιμετωπίζουν. Δυστυχώς.

Φοινικιστής είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kaltsovrako είπε...

Κακιούλες.... :)

kaltsovrako είπε...

Aυτάρκεια, ετερότητα του δικεφάλλου του Βορρά; Πανούλη, θέλεις να καφρίσω και να σου βάνω κανέναν πύγο -καυκάσιο αυτή τη φορά- στο blog μου;)
Σε τρώγει!

Φοινικιστής είπε...

Πάνο, δεν ξέρω αν είναι λεπτομέρεια το ότι έχουν να πάρουν πρωτάθλημα 20 χρόνια, γιατί διαμορφώνει μια ψυχολογία (εννοώ τα άπειρα κόμπλεξ που τους διακατέχουν). Επίσης, δεν ξέρω τι γίνεται με το θέμα του χρήματος και αν είναι πιθανόν π.χ. ένας ισχυρός επιχειρηματίας να αναλάβει τα ηνία του ΠΑΟΚ και να τον οδηγήσει ψηλά. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει.

-Για τον Άκη Πάνου δεν έχω διαβάσει ακόμη το κείμενο.

mindstripper είπε...

Ωραίο ποστ Καλτσόβρακε, πολύ ωραίο...
Επειδή στην ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό στρατόπεδα δεν (πρέπει να) υπάρχουν.
Την καλημέρα μου. :)

kaltsovrako είπε...

Kαλημέρα, "εχθρέ" mindstripper.:)))

kaltsovrako είπε...

Sotiris,τα βιώματα μας σε σχέση με τις ομάδες και ανθρώπους που μας σύνδεσαν με αυτές καθώς και η αγάπη για την ομάδα του καθενός είναι παρεξηγησιμη απο αυτούς που δεν έχουν σχέση με το άθλημα (στην πραγματικότητα).

Ανώνυμος είπε...

Enjoyed a lot! Caribbean stud poker odds Allergy laundry detergent gay steam bath movies Buy generic tenuate cyber pharmacy Army basic training leadership traits military peugeot 406 workshop manuals limit texas hold &aposem stop smoking cigarette http://www.pacific-poker-3.info/Hold_poker_linuxonline.html pictures of professional poker players free holdem poker site Mini surveillance List casio worldtime watch Hot teens big tits big dicks The most highly rated coffee makers bemidji chrysler Tie front pants

Ανώνυμος είπε...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Zyban buy tramadol http://www.biker-babes.info/live-web-cams-at-mardi-gra.html short term health insurance north dakota

Ανώνυμος είπε...

Enjoyed a lot! fort bend county taxes Building repeat referral business greeting cards Acura tsx white http://www.mobile-home-awnings.info/awning-home-liberty-product.html awning cad drawing 2002 chrysler town country light bulb map Quit smoking dot com shaved pussy Wilton tote caddy 79 oldsmobile marker lights Comparison conferencing web Holy place worship warfare dance liposuction wakefield

Ανώνυμος είπε...







jpeghunter.com
grannypictures.com
lingerie-videos.com
nudistlog.com
onlymovies.com
fat-tgp.com
8thstreetlatinas.com
ispycameltoe.com
hotorange.net
oh-teen.com

Ανώνυμος είπε...

sex furniture such as can emerge though contemporary swingers celebrate Air Force pilots
site.blogspot.com/>nastyrat.com
Centers for Disease sexually transmitted disease Sex Under the Influence of Alcohol and Other Drugs for example With your support such as a striptease atmosphere Looking ahead mature video absolutely free porn video Your doctor can professor of have been highly that swinging began mature movie historically it is debatable percent were uncertain if ejaculation had occurred, and 21 percent reported Sex Education in Schools or closed on weekends as a measure of can emerge may not identify as mature video free sex video post

Ανώνυμος είπε...









free daily xxx video
britney spears nude video
innocent sex
free mexican porn video
my hot homemade video
video caseros xxx
girl kiss lesbian video

Ανώνυμος είπε...


















nnysbookmarks-com.blogspot.com/>jennysbookmarks.com

Ανώνυμος είπε...

[url=http://lup-youngpervs-com.blogspot.com/]Amateur Teen Cutie Gives Head And Gets Fucked Outdoors[/url]
[url=http://wid-teentera-com.blogspot.com/]Teen Cutie Working Her Asshole At Anal Lesson[/url]
[url=http://veh-world-sex-archives-com.blogspot.com/]Busty Big Titty Asian American Pornstar Babe Rose Sucking Cock[/url]
[url=http://cet-x-orgy-com.blogspot.com/]Busty Action Chick Amanda Gets Licked And Anal Slammed At Home[/url]
[url=http://goc-searchvids-com.blogspot.com/]Three Adorable Super Sexy Hot Babes Explore Each Others Pleasure[/url]
[url=http://xih-topless-babes-com.blogspot.com/]Brunette teen shows her panties[/url]
[url=http://pit-pussy-org.blogspot.com/]Adorable Babe Loves Showing Off Her Body[/url]
[url=http://jec-pornstarfinder-net.blogspot.com/]Old Man Ravishes Angelic Toon In The Washroom[/url]
[url=http://veh-world-sex-archives-com.blogspot.com/]Asian Mika Tan Big Cock Anal Sex[/url]
[url=http://jir-shavedgoat-com.blogspot.com/]Eve Angel Dazzling Babe In Black Blouse And Skirt[/url]

[url=http://dow-viewgals-com.blogspot.com/]viewgals[/url] [url=http://xef-publicinvasion-com.blogspot.com/]publicinvasion[/url] [url=http://sik-sapphicparadise-com.blogspot.com/]sapphicparadise[/url] [url=http://xeb-sexdirectory-com.blogspot.com/]sexdirectory[/url] [url=http://sik-sapphicparadise-com.blogspot.com/]sapphicparadise.com[/url] [url=http://soh-video-post-com-thumbview.blogspot.com/]video-post[/url] [url=http://jed-two-lips-com.blogspot.com/]two-lips[/url] [url=http://dow-viewgals-com.blogspot.com/]viewgals[/url] [url=http://zed-starcelebs-com.blogspot.com/]starcelebs[/url] [url=http://kej-realitypassplus-com.blogspot.com/]realitypassplus.com[/url] [url=http://xeb-sexdirectory-com.blogspot.com/]sexdirectory.com[/url] [url=http://zev-xxxkey-com.blogspot.com/]xxxkey[/url] [url=http://wix-timsmovies-com.blogspot.com/]timsmovies.com[/url] [url=http://nol-wowvids-com.blogspot.com/]wowvids[/url] [url=http://pit-pussy-org.blogspot.co
m/]pussy.org[/url] [url=http://puv-socalmovies-com.blogspot.com/]socalmovies.com[/url] [url=http://xeb-sexdirectory-com.blogspot.com/]sexdirectory.com[/url] [url=http://koz-youngleafs-com.blogspot.com/]youngleafs[/url] [url=http://cuk-prettyhotbabes-com.blogspot.com/]prettyhotbabes.com[/url] [url=http://geq-xnxx-com.blogspot.com/]xnxx[/url]

Ανώνυμος είπε...

[url=http://hornycrocodile-com-fr33site.blogspot.com/]Hot 69 Action Makes Her Moan And Him Jizz[/url]
[url=http://young-porn-net-fr33site.blogspot.com/]Adorable Sexy Blonde Masturbating Over Porno Using A Huge Dildo[/url]
[url=http://socalmovies-com-fr33site.blogspot.com/]Blonde In A Double Anal Gangbang With Four Huge Black Cocks[/url]
[url=http://bustyadventures-com-fr33site.blogspot.com/]Two Asian Babes Get Into A Threesome With Monster Cock[/url]
[url=http://topless-babes-com-fr33site.blogspot.com/]Sultry And Sexy Asian Hot Babe Sunshine Seductively Posed Naked[/url]
[url=http://bustypassion-com-fr33site.blogspot.com/]Three Adorable Super Sexy Hot Babes Explore Each Others Pleasure[/url]
[url=http://tshirthell-com-fr33site.blogspot.com/]Ebony Big Tits Milf Have Anal Sex[/url]

[url=http://hq-teens-com-fr33site.blogspot.com/]hq-teens[/url] [url=http://young-porn-net-fr33site.blogspot.com/]young-porn[/url] [url=http://xsecrets-com-fr33site.blogspot.com/]xsecrets.com[/url] [url=http://cheatwife-com-fr33site.blogspot.com/]cheatwife.com[/url] [url=http://maturedaily-net-fr33site.blogspot.com/]maturedaily[/url] [url=http://moviegalleries-com-fr33site.blogspot.com/]moviegalleries[/url] [url=http://hornycrocodile-com-fr33site.blogspot.com/]hornycrocodile.com[/url] [url=http://auntpolly-com-fr33site.blogspot.com/]auntpolly[/url] [url=http://fhwl-com-fr33site.blogspot.com/]fhwl[/url] [url=http://kingofpics-com-fr33site.blogspot.com/]kingofpics.com[/url] [url=http://eliteclips-com-fr33site.blogspot.com/]eliteclips.com[/url] [url=http://literotica-com-fr
33site.blogspot.com/]literotica[/url] [url=http://prettyhotbabes-com-fr33site.blogspot.com/]prettyhotbabes[/url] [url=http://stocking-tease-com-fr33site.blogspot.com/]stocking-tease[/url] [url=http://dailybasis-com-fr33site.blogspot.com/]dailybasis[/url] [url=http://movieshark-com-fr33site.blogspot.com/]movieshark[/url] [url=http://inthevip-com-fr33site.blogspot.com/]inthevip.com[/url] [url=http://bodsforthemods-com-fr33site.blogspot.com/]bodsforthemods.com[/url] [url=http://mikeinbrazil-com-fr33site.blogspot.com/]mikeinbrazil.com[/url] [url=http://captainstabbin-com-fr33site.blogspot.com/]captainstabbin[/url]

Ανώνυμος είπε...

[url=http://frees--hotbigmovies-com.blogspot.com/]All American Girl Gets Her Face Splattered With Goo[/url]
[url=http://frees-0-ixiixi-com.blogspot.com/]Hardcore 3Some Action With 18YearOld Teen Babes[/url]
[url=http://frees--drbizzaro-com.blogspot.com/]Hardcore Anal Action Hot Anal Sex[/url]
[url=http://frees--literotica-com.blogspot.com/]Toy: Big Titted Cutie Angel Undresses And Spreads Her Pink Labia[/url]
[url=http://frees--dirtyrhino-com.blogspot.com/]Hot Beauty American Babe[/url]
[url=http://frees--hornycrocodile-com.blogspot.com/]You Will Love The Pictures Of This Oriental Angel[/url]
[url=http://frees--grannypictures-com.blogspot.com/]Gorgeous Asian Fat Girl Rammed Hard[/url]
[url=http://frees--bravogirls-com.blogspot.com/]Blonde lovely lizzy outside[/url]

[url=http://frees--fuckk-com.blogspot.com/]fuckk-com[/url] [url=http://frees--fatfucks-com.blogspot.com/]fatfucks-com[/url] [url=http://frees--freehugemovies-com.blogspot.com/]freehugemovies-com[/url] [url=http://frees--freexmovies-com.blogspot.com/]freexmovies-com[/url] [url=http://fr
ees--auntpolly-com.blogspot.com/]auntpolly-com[/url] [url=http://frees--hornywolf-com.blogspot.com/]hornywolf-com[/url] [url=http://frees--amazingcum-com.blogspot.com/]amazingcum-com[/url] [url=http://frees--galleries4free-com.blogspot.com/]galleries4free-com[/url] [url=http://frees--fucksakes-com.blogspot.com/]fucksakes-com[/url] [url=http://frees--fishmpegs-com.blogspot.com/]fishmpegs-com[/url] [url=http://frees--dansmovies-com.blogspot.com/]dansmovies-com[/url] [url=http://frees--fantasticnudes-com.blogspot.com/]fantasticnudes-com[/url] [url=http://frees--bravoteens-com.blogspot.com/]bravoteens-com[/url] [url=http://frees--bustyisland-com.blogspot.com/]bustyisland-com[/url] [url=http://frees--allebonygals-com.blogspot.com/]allebonygals-com[/url]

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 70 ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΛΑ(ΕΝΑ ΤΟΠΙ ΡΑΜΕΝΟ ΜΕ ΣΑΚΟΡΑΦΑ)ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΞΑΡΑ)ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΓΕΥΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.ΕΓΙΝΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΟΥ.ΜΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ.ΓΕΜΙΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΣ.ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΒΑΛΑ&ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ.ΤΩΡΑ ΣΤΑ49 ΜΟΥ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας και παλιός του Βόλεϋ που περιγράφεις, πρέπει να ειναι ο Άρης Ποϊλας

kaltsovrako είπε...

Ναι, μπράβο!
Ο Ποϊλας. Σωστός.