Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2005

Η ΠΑΣΤΑ ΜΟΥ

Όπως το βλέπω εγώ, η ζωή του καθενός βασίζεται στην πάστα που θα φάει. Για παράδειγμα, αν θεωρήσουμε μία πάστα από το ένα ως το δέκα, υπάρχουν λιχούδηδες που έχουν γεννηθεί στην κλίμακα οχτώ και άνθρωποι σαν κι εμένα που έχουν γεννηθεί στην κλίμακα δύο. Περιθώριο εξέλιξης, τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση, είναι να φτάσεις μέχρι την κλίμακα τρία ή τέσσερα. Κι αυτό με σκληρή λιγούρα και μεγάλες μασαμπούκες.

Από αυτή την σκοπιά λοιπόν, οι άνθρωποι από την κλίμακα έξι και πάνω, έχουν την πολυτέλεια να επιλέξουν την σοκολατίνα τους, τα σιρόπια τους και την πιθανότητα να συνεχίσουν να αυξάνουν το βάρος τους. Εγώ, όμως δεν έχω καμμία άλλη επιλογή. Επικροτώ τους ανθρώπους, που ενώ ξεκίνησαν από χοντροί, υιοθέτησαν μία διατροφή διαφορετική από την αναμενόμενη, αλλά δικαιολογώ και τους υπόλοιπους.

Κύριοι, δείτε το, δεν υπάρχει καμμία άλλη δίαιτα για μένα, πέραν αυτή της επιβίωσης. Μεγιστοποίηση του βάρους, δεν πρόκειται να μου φέρει καμμία ευτυχία, από την στιγμή που δεν μου δίνεται περιθώριο για extra πάστα, αλλά δεν θα αφήσω κανέναν να μεγιστοποιήσει το βάρος του εις βάρος μου. Γιατί αν το δούμε ψυχρά και λογικά, οι πάστες, η σοκολατίνα, η φλώρα είναι συγκεκριμένες. Άρα όταν οι χοντροί μεγαλώνουν τον όγκο τους, αυτό γίνεται εις βάρος των πεινασμένων.

Πιο λογικό για μένα, είναι η διατήρηση του βάρους και η βοήθεια στους λιγνούς. Γιατί αυτό δεν είναι αρκετό;

Η πείνα μου είναι εκ γεννετής, δεν μου δόθηκαν περιθώρια, η λιγούρα σας είναι επίκτητη. Αυτό είναι άδικο.

Το φιλαράκι, ο Manifesto καλά το είχε πει. Όταν σπείρεις σιτάρι θερίζεις αλεύρι. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που ότι κι αν σπείρεις, πάντα πάστες θα θερίζεις.

Γειά σου ρε Ψιλικατζού με τα ωραία σου!

10 σχόλια:

---. είπε...

Κάτσε καλά, θα σου΄ρθει τούρτα!!!

---. είπε...

...ή μάλλον πάστα!!!!!

Thrass είπε...

Xμ...
Γιατί αν το δούμε ψυχρά και λογικά, οι πάστες, η σοκολατίνα, η φλώρα είναι συγκεκριμένες. Άρα όταν οι χοντροί μεγαλώνουν τον όγκο τους, αυτό γίνεται εις βάρος των πεινασμένων.

Χωρίς να είμαι ειδικός στα γαστρονομικά, αυτό που λες δε στέκει με τον τρόπο που το λες. Κι αυτό γιατί υποθέτεις ότι ο ανθρώπινος πληθυσμός έχει φτάσει στα όρια του ολικού του όγκου, το οποίο όμως δεν ισχύει. Ακόμα κι η Eλλάδα από μόνη της αρκεί για να καταρρίψει το συλλογισμό. Πέρνα μια καθημερινή από τα ινστιτούτα αδυνατίσματος και δες πόσοι νέοι άνθρωποι επιβάλλουν στον εαυτό τους το αδυνάτισμα, αντί να παίζουν τάβλι στις καφετέριες και να χοντραίνει ο κώλος τους. Πέρνα από τα πανεπιστήμια και δες πόσοι φοιτητές χάνουν το χρόνο τους εκτός των ορίων του κυλικείου, αντί να καταβροχθίζουν τυρόπιτες.
Πώς μπορείς και μου λες μετά ότι ο ολικός όγκος είναι maxed out;


Πιο λογικό για μένα, είναι η διατήρηση του βάρους και η βοήθεια στους λιγνούς. Γιατί αυτό δεν είναι αρκετό;

Για εμένα δεν είναι αρκετό, γιατί όταν (κατά καιρούς) σκίζομαι στη μάσα, το τελευταίο που θέλω είναι να χρησιμοποιούν άλλοι την τουαλέτα μου. Δηλαδή να τρώγω εγώ για να χέζουν οι άλλοι; Σου φαίνεται λογικό αυτό;

Ελπίζω να μη βγήκα πολύ επιθετικός. Να σε κάνω να χωνέψεις κάποιες πάστες ήθελα :)

ΥΓ1. Γελάω σαν το βλάκα από τη στιγμή που διάβασα το κείμενό σου, με αποτέλεσμα μοχθηρά βλέμματα να εστιάζουν πάνω μου και να με απειλούν με λιντσάρισμα...

ΥΓ2. Για αποφυγή παρεξηγήσεων, το σχόλιό μου ακολούθησε το αντίστοιχο σχολιο που έκανα στο "Η κάστα μου" της Ψιλικαντζούς.

kaltsovrako είπε...

Thass my friend τα δαχτυλάκια σου μπρε, μην τα ταλαιπωρείς τόσο πολυ με τα πλήκτρα!
Πλάκα κάνω.

Ανυγουεϊ, κάτι σουβλάκια έφαγα στο γραφείο και ήδη νιώθω τύψεις και εμπνεύστηκα απο το χαμό που έγινε ψές στο post της Κωνσταντίνας.

PFFFF ...... (ρέφτηκα)

Marina είπε...

Οταν τρώς κάτι χωρίς τύψεις και επιτρέπεις στο εαυτό σου να το απολαύσει..δεν σε παχαίνει..Οι τύψεις παχαίνουν και σε φουσκώνουν..
Είσαι για μιά νουγκατίνα? Με παγωτό?

---. είπε...

Κι εγώ!!! κι εγώ!!!

kaltsovrako είπε...

βάλε και κάτι ακόμα.
Να φάμε κάτι, είπαμε.

Όχι να παίξουμε. :)

Ανώνυμος είπε...

Enjoyed a lot! alarm auto motorcycle security system Usa bulk server user contact email

Ανώνυμος είπε...

Very cool design! Useful information. Go on! yellow satin prom dress Lasik anchorage ak Acyclovir recurrent herpes late pregnancy Freelance job tech Volkswagen auto part asian pacific flags

Ανώνυμος είπε...

This is very interesting site... assembly diagram for subaru health insurance Hoes mature hairy melons Angeina upskirts girls upskirts on curbs Ns 1linkin id 3007089buy ionamin Hp scsi hard drive Hot flashes celexa Long prick cock Medication patent expire lexapro japanese schoolgirls upskirts City of albany ny tax collector rv sliding sofa http://www.parishiltonmpeg.info/Upskirts-nightclub.html Hardcore naked All blackberry pda Milfs licking pussy http://www.hair-loss-in-man.info/g8carnival-org-parental-control.html