Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2005

"Στις καθημερινές μου βόλτες" Τατιάνα Στεφανίδου

Είμαι λίγο καιρό στα blogs. Παλιά, τα διάβαζα, αλλά όχι φανατικά. Απ΄τον καιρό που έφτιαξα και ΄γω το ρημάδι μου, η αλήθεια είναι πως δεν τα χάνω. Η αλήθεια είναι, πως τους μαθαίνω σιγά σιγά και τους αγαπώ όλο και περισσότερο διαβάζοντάς τους. Η σειρά ψωνάρες, είναι τυχαία, φίρμες του κερατά, έχω τις καλές μου σήμερα.

Manifesto : Η μέρα μου, δεν ξεκινά αν δεν «γράψει» ο manifesto. Κάτι σαν τον καφέ.. Και δεν ξέρεις και τί θα γράψει. Καλημέραααααα!

Kitasumba : Μην αρρωστήσετε ποτέ με αυτόν τον γιατρό κοντά σας. Θα σας πεθάνει στην πολυλογία ; ) (Διαβάστε οπωσδήποτε το post του με τα ναρκωτικά και αν σας βαστάει πηγαίνετε στα comments, να δείτε τον ΤΡΟΜΕΡΟ και ΦΟΒΕΡΟ ανώνυμο).

Macmanus : Χμ, κάτι από γκουρού, Καουμπόις, Πόρθος, Ζιζάνιο (spam). Ξέρω γω τί να πω...Πάντως ΤΕΒΕ έχει, καλός άνθρωπος θα είναι. Τελευταία έμαθα, κάνει τον κηπουρό και τον κυνηγό ελεγκτών λεωφορείων.

Avanti : Ααα, όποιος τα βάλει με την αδυναμία μου, θα τον στείλω για εξετάσεις στον kitasumba. Έχω την εντύπωση πάντως, πως στη φωτό της θα προτιμούσε ένα κόκκινο γαρύφαλλο απ΄την μαργαρίτα.

Provatos : Μπρρρ...τσκ...τσκ...μπρρρ...αι τσιμπίρ ρε. Μην παρεξηγείσαι άλλο ρε προβατάκι. Η δουλειά σου η σπασαρχίδικια είναι που σε κάνει και τρελλαίνεσαι. Α, και μην του πείτε «άει γαμήσου», χαμογελάει, οπότε τσάμπα κόπος.

Βάτραχος : Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ [*]. Δεν τον διαβάζω σε όλα του. Το μυαλό μου κουράζεται. Παιδί μου, διάβασε και τίποτε. Άμα όμως κρίνει...απολαμβάνω. Δεν συμφωνώ μαζί του σε πολλά, όμως λατρεύω έτσι όπως τα λέει. Το «άει γαμήσου κι εσύ» αν και το έχουν λάβει πολλοί (συμπεριλαμβανομένου και εμού), θεωρώ πως είναι ότι πιο τίμιο και αληθινό έχει γράψει.

[*] και σαν πελάτης βέβαια.

Chrisa : Γλυκιά, όμορφη, παραπονιάρα ώρες ώρες, αλλά πολλές φορές οι γαμπροί (η φωτό της φταίει;) δεν με αφήνουν να γράψω comment. Κύριοι το τραπέζι (λάθος), το κορίτσι είναι reserve.

Vj spyros : Καλό παιδί, κόκκινα νυσταγμένα μάτια, με ένα χαμόγελο ναααα! Σπύρο, χέστηκε η μικρή πάλι. Βγες απ΄το internet !!!

Id : Η πρώτη που θα τρέξει.Με βοηθάει πάντα με τον ψυχίατρό μου. Κάθεται δίπλα μου στις συνεδρίες και μου κρατά το χέρι. Ε, σε άλλο καναπέ, μην φοβάσαι Κωσταντίνα.

Ψιλικατζού : Την διαβάζω και την μαθαίνω. Εδώ δεν παίρνει αστεία. Έχει παντόφλα (και μαύρη ζώνη).

Crazy Monkey : Για κάτι τέτοια παιδιά κάποτε χτύπαγα σκοπιές στου Καρατάσσου, για να πηγαίνουν τα Μπαόκια στην 4 και να φωνάζουν για τον Θρύλο και τον Πειραιά. Από εικαστικής άποψης δηλώνω : «μου βγάζει τις τσίμπλες απ΄τα μάτια μου».

Lilly : Blogoπερσόνα που δεν λείπει από κανένα blog. Δεν έχει έρθει απ΄τη γειτονιά, αλλά είναι ψέματα αν πει κάποιος ότι δεν την έχει διαβάσει κάποια φορά. Δεν γράφω κάτι κακό, γιατί είναι ικανή να μου σβήσει και το post μου! : )

Πάνος : Παλεύει να μην γίνει τη Σαλλονίκη σαν τα μούτρα μας. Κράτα φιλαράκι. Αυτός ο Βαρδάρης ρε παιδί μου, τσιτώνει το δέρμα και ζεσταίνει την καρδιά. Μπαόκι τον οσφρίζομαι.

14 σχόλια:

KiTaSuMbA είπε...

Καλά σου λέει η avanti ρε καλτσόβρακε... Περιμένεις να έχεις hits με καλοπροαίρετο σχόλιο;

Λοιπόν, συμμορφώσου, και πιάσε το φτυάρι! :-P




ΥΓ: Μην τρομάζεις τους «πελάτες» ρε συ! Κλέφτης θα γίνω; Χαχαχαχα!

kaltsovrako είπε...

Γράφω απλά για την καθημερνή μου βόλτα στα blogs. Βέβαια πηγαίνω και σε άλλα παιδιά, μα θα γινόταν πολύ μεγάλο το post. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Για τα θαψήματα, έχουμε καιρό άλλωστε ακόμα σας γνωρίζω. Μα να σου πω την αλήθεια οι άσχημες κουβέντες με στεναχωρούν όταν δεν έχουν χιούμορ.

:)

dgalanis είπε...

σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια καλτσόβρακε αν και η γεμάτη πίκρα παρατήρηση της avanti έχει ένα point

kaltsovrako είπε...

Avanti μου, πρώτη φίρμα στη μαρκίζα μου θα σε βάνω κάτι σαν την Καιτούλα τη Γαρμπή !

;))))

---. είπε...

Εμένα πάλι, δεν με πειράζει η θέση. θα τα πούμε το βράδι σπίτι!

ΠΑΝΤΟΦΛΑΑΑΑΑΑ!!!

kaltsovrako είπε...

Όπως λένε και τα καρντάσια: Κλαϊ μάιν
:P

J95 είπε...

συμπεριλαμβανομένου και εμού

What? Πότε;;;

kaltsovrako είπε...

Απλά ρε τελεμέ, το διάβασα.
Κάπου θυμάμαι σε κάποιο comment σου το είχες κάνει link και το ακολούθησα. Πέθανα στα γέλια!

Πάντως ταιριάζει σε όλους μας (και σένα εννοώ) κάποιες στιγμές.

Your Man είπε...

Καλά ψόφησα με την περιγραφή της Λίλης (μου την είπε μια φίλη εξωblogική και μπήκα να σχολιάσω) :-D

Idάκι είπε...

Καλά βρε, πάνω από τη γυναίκα σου η ψυχολόγος?!!! Κωνσταντινούλα αλήθεια λέω δεν τον έχω υπνωτίσει!!!*

Πέρα από τα αστεία, με συγκίνησες βρε παλιοσωβρακοφανέλα... κλαψ σνιφ... :)))

*(Ακόμα..... μουαχαχααχαχαχ)

Nassos K. είπε...

Γκράτσιε ωρε λάστιχε.
Και χαίρομαι που περνάμε από τα ίδια (σχεδόν) μέρη.

Κι εσύ πέρασες από Καρατάσου; Τι ΜΕ θυμισες τώρα...
:D

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με την Avanti πάντως. Ξεκίνα να χώνεις καρντάση να δεις γιουνίκ στο μπλογκ σου ;)

υγ. Τι ΣΕ λέω τόσο καιρό; Το κΛάιν μάιν γράφεται με κεφαΛαίο Λ.

Chrisa είπε...

Με συγκίνησες πάλι βρε παλιό σωβρακοφανέλα!!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!

vangelakas είπε...

Crazy Monkey : Για κάτι τέτοια παιδιά κάποτε χτύπαγα σκοπιές στου Καρατάσσου, για να πηγαίνουν τα Μπαόκια στην 4 και να φωνάζουν για τον Θρύλο και τον Πειραιά. Από εικαστικής άποψης δηλώνω : «μου βγάζει τις τσίμπλες απ΄τα μάτια μου».


χαχαχαχα! ναι ρε φιλε, μεσα εισαι! σαν να με ειδα τωρα, με τα χερια στις τσεπες! μεσα εισαι ρε καλτσοβρακο, η για να ειμαι πιο ειλικρινης ενεκα τα στρατα, μεσα εισαι ρε σκελεα!

Ωραιος!

Ανώνυμος είπε...

Keep up the good work Cordless noise reduction earphones ccd barcode scanners The antibiotic zithromax volkswagen Celexa effect on baby pregnancy Does cellulite get worse before it gets better Fluoxetine hydrchloride fax service