Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2006

Eίστε σίγουρες πως για εσάς είναι αυτή η μέρα;
























Για την σημερινή μέρα δεν ξέρω πολλά, σχεδόν τίποτα μα μου μοιάζει σαν απολιφάδι παλαιοτέρων εποχών η θύμηση πως υπάρχουν και οι γυναίκες να γιορτάσουν.

Μια πολιτική χροιά θα έδινα λοιπόν σε αυτή τη μέρα και αντί να περιμένει η αγαπημένη μου γυναίκα, γκόμενα, φίλη το λουλούδι απο μένα, θα προτιμούσα να τρέξει να εξηγήσει ή να βοηθήσει μια ύπαρξη που δεν ζεί στην ίδια νιρβάνα της απελευθέρωσης του φύλου της. Κάποιες υπάρξεις με τα μάτια μαύρα είτε από κλαμμένη μάσκαρα είτε απο το χέρι του μαλάκα που την αγαπά, καλό θα είναι έστω και μόνο σήμερα να μιλήσουν με μια απο εσάς. Μην ψάξετε πολύ. Δίπλα σας στέκονται αρκετές.

Αυτών η μέρα είναι η σημερινή.
Όχι της καριόλας που θα ξεκολιαστεί στα σφυνάκια και θα ξερνά στο πέος του πρώτου τυχόντα για να γιορτάσει την απελευθέρωση της απο τα δεσμά του γκόμενου (βοήθεια του).

16 σχόλια:

. είπε...

έχεις στ αλήθεια πολύ σκληρό τρόπο να τα λες, αλλά τα λες ωραία ρε γμτ..

δασκαλίστικη παρατήρηση .. στο "είτε απο το χέρι του μαλάκα που την αγαπά" βάλε το "αγαπά" σε εισαγωγικά. =)

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Kι ομως τα γκομενακια θα πανηγυρισουν της ανεξαρτητοποιηση της πουτανιας.

"Απεναντι" οι γυναικες θα εξακολουθουν να πεθαινουν απο το Aids και να κακοποιουνται σωματικα και ψυχικα.

Χρονια πολλα σημερα μονο στις Γυναικες.

Οι σκροφες γιορταζουν καθε μερα...

kaltsovrako είπε...

Δεν ξέρω μαριλίνα μου. Μπορεί ΪΣΩΣ να τις αγαπούν και να μην αντιλαμβάνονται. Το σκέφτηκα αλλά μου φάνηκε φασιστικό να βάλω εισαγωγικά. δεν τους αισθάνομαι για να τους "κρίνω" με τα δικά μου σταθμά.
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

;)

Drugstv, νομίζουν πως γιορτάζουν. Το νομίζουν μάλλον είναι υπερβολικό τώρα που το σκέφτομαι, με τέτοιο μυαλό (καθόλου) που κουβαλούν. Άσ' ασχοληθούμε μόνο με τις γυναίκες λοιπόν.
;)

Marialena είπε...

Τι να λέμε τώρα Καλτς, έχεις δίκιο! Αφού υπάρχουν άντρες που σκέφτονται έτσι, υπάρχει και περιθώριο, αυτή η μέρα να μην θυμίζει αυτά που ανέφερες περί κακομεταχείρισης κλπ. Βια υπάρχει παντού και πάντα, ακόμα και σε όσες θα επιλέξουν να "γιορτάσουν" με πεοθηλασμό στον πρώτο τυχόντα. Respect, Μαριαλένα

kaltsovrako είπε...

Μαριαλένακι μου, μας καβατζώνουν γρήγορα! Respect στις Γυναίκες της ζωής μας.
;)

Μ13, μoυ χαλάτε το ιμαζζζζ κυρία μου!

:P

Loucretia είπε...

Καλτσο, ασε τα σαπια, παλι δε πηρες δωρο για τη κυρα σου;;;
:-ΡΡ

alombar42 είπε...

Η Λουκρητία αντέγραψε αυτό που σκεφτόμουν να γράψω :)

alximist είπε...

Ξαφνικα ο πεοθυλασμός πήρε μια άλλη δίασταση....
μπλιαχ

Chrisa είπε...

Πέστα βρε Καλτσοβρακε... όμως στην χώρα που ζούμε δύσκολα θα πάει κάποια και θα ανοίξει το στόμα της για να καταγγείλει τέτοια γεγονότα!

the ibt είπε...

"είσαι τρυφερούλι και ευαισθητούλι"

Ειλικρινά, δεν περιμέναμε τέτοιους βλάσφημους όρους από το πληκτρολόγιο της M13. :p

P.S. Μπράβο Καλτσό.

Melina's Art είπε...

Τελικά θεωρώ πολύ βλακώδη τη νοοτροπία: Μέρα του άντρα (χμ, υπάρχει;;), μέρα της γυναίκας, μέρα του σκύλου, μερα της αποβλάκωσης κτλ..
Σα τη βλακώδη νοοτροπία του bachelor party (και ας το έζησα και αυτό, τρομάρα μου) που πάνε οι άντρες σε στριπς και κάνουν σα 18χρονα λες και δεν έχουν ξαναδεί κώλο, ή σα τις γυναίκες αντιστοιχα που δεν έχουν ξαναδεί ρώσικο πουλί (οκ.. ρώσικο μπορεί να μην έχουν ξαναδεί).
Ή τη βλακώδη νοοτροπία της παρέας των 3 ζευγαριών που όταν βγαίνουν για φαγοπότι χωρίζονται, απο τη μια άντρες, απο την άλλη γυναίκες λες και στύνονται για ματς.
Αυτός ο διαχωρισμός εν ολίγης, ακόμα και στις "γιορτές", τον θεωρώ γελοίο.
Η κακοποίηση γυναικών και τα λοιπά προβήματα δεν έχουν καμία σχέση με τη "γιορτή". Αυτά οφείλουμε να τα βλέπουμε και να τα φωνάζουμε καθημερινά όπως και τα υπόλοιπα (τον έρωτα, την αγάπη, την μάνα και τον πατέρα και για οτιδήποτε άλλο υπάρχει γιορτή)
..τα είπα και ξαλάφρωσα! :p

dgalanis είπε...

είσαι καλά? καλημέρα ...

kaltsovrako είπε...

Sorry παιδιά αλλά μου έχει γίνει η κωλάρα τετράγωνη απ' τη δουλειά. Πολλά λεφτά να φανταστείτε! Ναι.......

Lou και Alombar, της πήρα μια καινούρια σιδερώστρα. Καλό δωρο δε λέω αλλά ήθελα να της πάρω σετ κατσαρόλες αλλά δε με βγαναν τα χρήματα.

Alximist, η "διάσταση" παίζει όσο να 'ναι το ρόλο της. ;)

Ax βρε Χρυσάκι!

iblog, thanks! Εξημερώνω και τίγρεις;)

Κοurkoubini, θέλεις να μας πεις πως ο νεαρός μυστακοφόρος σου πήρε δώρο ηλεκτρική σκούπα;P

Γαλάτη, κάποια πράγματα δεν αναβάλονται! Και κουτσός (και στα 2 πόδια) έχω πάει σε αγώνα C.L.

Μαν, τρέχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Ανώνυμος είπε...

Keep up the good work Asian orgy galleries

Ανώνυμος είπε...

Looking for information and found it at this great site... »

Ανώνυμος είπε...

Enjoyed a lot! coach leather handbags http://www.fucking-big-tits.info/anal-fucking.html http://www.gpscar.info/Valentine-1-radar-detector-reviews.html Lesbian tortures incorporate company scotland Automatic gate barriers security controller group sex movie archives Msi ice makers landsend tote bags essential travel insurance Tote n27 go portable car seat Popular totes Ahm black jack gg1 http://www.video-conferencing-services-5.info/Ppc-search-engine-web-marketing-gambia.html What is the generic medicine for percocet Studio works swimsuits