Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17, 2006

H EDELMAN προσλαμβάνει διάσημο blogger





Aπο το Daily Fax
Βοussias Communications

6 σχόλια:

amvro είπε...

όσο λιγότερο αμφιλεγόμενος, τόσο πιο corporate (και το ανάποδο).

Dark Angel είπε...

Αυτό το "διαφημιστική κοινότητα" με έστειλε...

kaltsovrako είπε...

Nαι μωρέ οι "κολοσοί" μας σκέφτονται!

Δυστυχώς για μένα, δεν μπορούν να με ανακαλύψουν.
Με έχουν ήδη.
Αχαχαχα!

Dark Angel είπε...

H Edelman συλλαμβάνει άσχημο blogger.
Για την ενίσχυση της word-of-mouth προσβολής των πελατών της.

[Νεα Υόρκη] Ο Στήβ Στρούντελ για πολλούς νούμερο σκέτο advertising blogger έκαν το μεγάλο βήμα και ένωσε τους χυμούς του με τη μεγάλη εταίρα δημοσίων χέσεων Edelman. Η μετακίνηση του Στρούντελ αποτελεί την τελευταία προθήκη στους αστακούς θρύλους (βάρους 6 κιλών) των μπλόγκερς που γνώρισαν την απαξίωση και το βράσιμο καθώς στο εξής θα αναλάβει την προσβολή εταίρων όπως η κοκινομάλα Unilever και προιόντα όπως το SexBox της Microsoft. Το blog του Στρούντελ φέρει το όνομα micro percuassions (κρουστά νάνοι) και θα συνδεθεί μέσω του συνδέσμου του πάοκ (θύρα 4 link) με το επίσημο site της edelman χωρίς να υποστεί καμία περαιτέρω αλλαγή επιδέσμων.

Η edelman όπως και άλλες εταίρες δημοσίων σχέσεων προβαταίνουν μαζικά τον τελευταίο καιρό στην πρόληψη bloggers. Εντούτοις το διαφημιστικό Κοινόβιο παρακολουθεί με κινητά vodafone τις εξελίξεις με κάποια επιφύλαξη καθώς το εργοστασιακό περιβάλλον των μεγάλων Εταίρων δύναται να αλλοιώσει την αλιευτική και κολυμβητική δεινότητα των bloggers?





Καλτσό δεν κρατήθηκα ρε μαν?

:)

Ανώνυμος είπε...

Excellent, love it! Wanted pdas Freelancer v1 cd crack english camera battery batteries web hosting company

Ανώνυμος είπε...

Looking for information and found it at this great site... vw+jetta+floor+mats Forester facelift Female domination stories hypnotism Research triangle area golf land for sale Nursing bras size 44dd Us refinancing information Accessories fo a 99 buick century Car insurance in new jersey Lotto saturday australia Neurontin upadastra matrix coat call center offshore outsourcing Bronco shirts roulette 2bonline Pocket facelift Birgit stationery