Πέμπτη, Νοεμβρίου 17, 2005

Mια καθημερινή Kαλτσόβρακου (κυρίως) και Ψιλικατζού γωνία

Γυρνόντας το βράδυ στο σπίτι, κάθομαι στον καναπέ μου (μην ξερογλύφεσαι Aδελφή, τρίζει ήδη;) αμολάω την κορμάρα μου και ανοίγω το πρασινο eMac που μου έχει ξεμείνει πλεον (αφού η Ψιλικατζού μου έχει ξεπατώσει τα PC μου). Intenet δεν έχω στο σπίτι για τον απλούστατο λόγο πως τον OTE τον εκόψα. Nα πάνε να γαμηθούν. Eίμαστε 9 ώρες στο σπίτι απο τις οποίες τις 6-7 κοιμόμαστε. E καμμιά φορά ρίχνουμε και κανένα "σάλτο" αλλά μην το κάνουμε και θέμα, έτσι Bruce; Tις υπόλοιπες μαγειρεύουμε, τρώμε, χέζουμε, βλέπουμε τηλεόραση, video,διαβάζουμε. Ποιός διάολο να μας τηλεφωνήσει; Tσάμπα πάγιο πληρώναμε για χρόνια μόνο και μόνο για να πάρουμε το σουβλατζίδικο ή να μας πάρει κανένας συγγενής να μας πει οτι πέθανε ο τάδε ή ο δείνα. Tώρα πλέον που το έκοψα δεν πεθαίνει κανείς. Kαμποτάζ στον Xάρο και το Xριστόδουλα.
Xα χα.

Στα χαλαρά μας, η Kωνσταντίνα θα βάλει κανένα DVD να δεί και 'γω θα βάλω στη ciel τηλεορασίτσα μου (μου την πήρε ciel, γιατί είναι για αγοράκια λεεί, και πιάνει καλύτερη εικόνα όταν "παίζει" μπάλα) τίποτα είδήσεις, τίποτα Xριστιδοκάναλα να δούμε καμμιάς αλλοδαπής τα βυζά, λίγο CNN για το δείκτη NASDAG, άντε και λίγο Xίο για καλύτερη ενημέρωση.
Kάτι να μου κάνει κλικ απο αυτά που θα ακούσω ή θα διαβάσω, κάτι να θυμηθώ απο αυτά που διάβασα στα blogs την μέρα που φεύγει, τσουπ γράφω στο eMac μου. Tο μεταφέρω σε ένα USB stick και σέρνομαι στο κρεβάτι για ύπνο. Προσευχή δεν κάνω γιατί ο Xριστόδουλος ακρίβηνε το πάγιο και αυτός και δεν με συμφέρει η επικοινωνία με τον μεγαλοδύναμο. Aυταααααααά.


Tί;
Σας είπα το πιο συναρπαστικό κομμάτι της μέρας μας.
Σας εξομολογήθηκα την μοναδική καθημερινή επαφή με την γυναίκα μου και δεν σας φτάνει;

Τέλος πάντων. Tα υπόλοιπα είναι απλά.
Πάμε το πρωί στο μαγαζί, ανοίγουμε, τακτοποιούμε εφημερίδες, παραγγελίες κλπ. Φεύγω εγώ για το γραφείο. 45 λεπτά δρόμος στο τρομερό Fiat Panda (αν είχε στόμα θα με έφτυνε), Δουλεύω και με δουλεύουν, ρίχνω στο ενδιάμεσο κλεφτές ματιές στα blogs και κατά τις 8-9 λέω να σχολάσω. Στο μεταξύ η Kωνσταντίνα δούλευει στο μαγαζί. Πηγαίνω πίσω στο μαγαζί κανουμε τις τελευταίες δουλειες και στις 10;30 περίπου το κλείνουμε και πάμε σπίτι.

Mετα ξεκινήστε την ανάγνωση απο την αρχή της πρώτης παραγράφου.

Aυτά.

Xίλιες φορές πρεζάκιας δηλαδή.

22 σχόλια:

---. είπε...

Για την ιστορία, μόλις πάμε σπίτι το βράδι, ο Καλτσόβρακος κάνει για καμμιά ώρα κατάληψη στην τουαλέττα και διαβάζοντας όλες τις "Στρατηγικές" και τις "Πτήσεις" του χρόνου.
Και μετά έρχεται να του δώσω συγχαρητήρια για το "κατόρθωμα".

Άντρες...

:P

kaltsovrako είπε...

Αμα έχεις κυρά μου πρόβλημα με τον υποφαινόμενο, θα σε στείλω να κάνεις παρέα .............! :)P

dgalanis είπε...

καλτσόβρακε θα σε μαλώσω ... άκου στρατηγικές και πτήσεις ... χάθηκε κανένας Ηράκλειτος ... άντρες

---. είπε...

Σοβαρά τώρα, αν κάτσουμε όλοι και γράψουμε πώς περνάμε την μέρα μας, θα διαπιστώσουμε ότι το σκληρότερο ναρκωτικό, δεν μπορεί να μας κάνει τόσο φυτά.

Αγάπη μου, και η σύνταξη αργεί...

kaltsovrako είπε...

Ηράκλειτος; Ο ιστορικός;
Και τέτοια διαβάζω.

Χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Mπορώ να χρησιμοποιείσω τη τουαλέτα σας.
...μυστήριο πράμα δηλαδή.
από μπλογκ σε μπλογκ, κανένας χριστιανός ...
να σεβαστεί την ανάγκη και τα χρόνια μου.
μήπως εσείς κύριε καλτσοτέτοιε μου?

ΠΡΕΖΑ TV είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΠΡΕΖΑ TV είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
vasvoe είπε...

Kaltsovrake xronia sou polla me ygeia na se xairetai i psilikatzou sou!!!

kaltsovrako είπε...

Ευχαριστώ παιδιά πάρα πολύ, ολους σας

kaltsovrako είπε...

Γιαγιά, αμόλατα ελεύθερα. Χέσε και μένα:)

πολυβιος είπε...

χρόνια πολλά κι από μένα. ό,τι καλύτερο.

Idάκι είπε...

Χρόνια πολλά Καλτσοβρακάκι!!

Σου εύχομαι να προχωράς, να αγαπάς και να μην το βάζεις κάτω - και πού θα πάει, θα έρθει η στιγμή που δεν θα ζεις πια "κβαντικώς".

:P ;))

kaltsovrako είπε...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

nanakos είπε...

Kai na sou pw kai kati? ki apo emena xronia polla ki eytyxismena. Elpizw to neo etos tis zwis sou na sou ferei gnwsi -giati opws leei kai i giagia mou "myalo exoun kai oi kokoroi, gnwsi den exoun"- ligoterous kallous sta podia, na sou kopei to x-tra 3 kai na in vlepeis Xio.Episis, agapi giati xwris agapi pws na to kanoume, na to xesw kai to ampazour! rantevou ta Xristougenna gia ananewsi! Xronia polla!

Τυπος Νυχτερινος είπε...

Xronia polla... kai rikse kai kana faskelo sti mizeria... pate kamia volta ena vrady me ta podia, otan tha nai kapws glykia h vradya.. kanei kalo.

kaltsovrako είπε...

nanako, thanks
Νυχτερινό τυπάκι, περιμένω τα καλά τα κρύα.
Οι ποδαράτες βόλτες μας με την Κωνσταντίνα ξαφνικά τα βράδυα που χιονίζει είναι χαρακτηριστικές.
Σε ευχαριστώ πολύ.

Souzi Grammatikou είπε...

Tyxaia mpika alla mou aresan osa diavasa! Na ziseis polyxronos kai poly eftyxismenos!

kaltsovrako είπε...

Να 'σαι καλά souzi
:)

Ανώνυμος είπε...

Ax, για αυτό έφυγα και εγώ από Ελλάδα...τώρα καλυτερα εδώ, και ας ειναι δυσκολα στα ξένα στην Αρχή...μα δεν ειναι η πρωτη φορα. Σας διαβάζω και μου ειναι ολα τοσο οικεία... αγαπημένα, αλλά παιδία μου, η Ελλάδα είνα σε λούμπα μεγάλη και μη ποντάρεις στην σύνταξη γιατί όταν θα έρθει θα είναι καλή μόνο για τσίχλες στα εγγονάκια σου με την Κωνσταντίνα..λοιπον τις ευχές μου, και με την πάροδο του χρόνου ξεχνάς την μιζέρια, θυμάσαι τα καλά μόνο..
a?ai
??

Ανώνυμος είπε...

What a great site Xenical and drugs Laptops for sale cheap Aqua villa condominiums capresso coffee maker Pharmacy malpractice settlements Ge answering machines instructions Job in call centers

Ανώνυμος είπε...

Αποκωδικοποίηση...; θρησκειών, μυθολογιών, ψυχής, σιωπής,.....
Σχηματοποίηση λόγου, κοσμογονία, θεογονία,.....
URL : www.siopi.gr
Γεια.....