Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2005

TROUBLE IN MIND by Bob Dylan (1979 κατά τας πηγάς :)

Δύσκολη μέρα η σημερινή. Δυσκοίλια με την δική μου έννοια (όχι με της Ψιλικατζούς). Αμα μια δουλειά δεν πάει καλά απ’ την αρχή της μέρας, δεν τελειώνει και καλά. Και μαζί και οι υπόλοιπες. Και εκτείθεσαι και σε ανθρώπους, συνεργάτες, περαστικούς, κουλουράδες, σαλεπιτζίδες και πουτάνες. Έχω και έναν πονοκέφαλο, με τραβάει και ο σβέρκος από το πρόσφατο πιάσιμο, έ, όπου να ΄ναι μπορεί να μου σκάσει και περίοδος! Τέτοια γκαντεμιά.

Έχω το «χρυσό μαρτύριο» στο δοκίμιο και σκάει η βόμβα της αλλαγής πάνω στα films. Ok, έχει ξαναγίνει. Άλλά, θέλει άλλο layout τώρα η Μπάνκα! Έχει γίνει ομαδική μαλακία, δεν είναι πρόβλημα μου! Γιατί να σας το λύσω εγώ; Σιώπη......

Υπάρχει και η «διάφανη trenty παπαριά» που πρέπει να γίνει σήμερα, γιατί αύριο πρέπει να δείξουμε στην Μπάνκα που την έφερε από το Αμέρικα και είναι και σπονσορέος, μακέτες για τον κουφό που θα κάνει συναυλία το Νοέμβρη στο ΣΕΦ.

Αυτό πως το βλέπετε; Κουφός πρώην super star να κάνει συναυλία; Εντάξει τυφλός μαύρος και πιανίστας, αλλά κουφός σε συναυλία! Τέλος πάντων, μη γίνομαι και ρατσιστής. Αυτό που με τρέλανε όμως, ήταν πως πάνω στη μαλακία της στιγμής, χτυπάει το κινητό. Το σηκώνω μεσ’ την τρέλα μου, χαμπάρι ποιός μου μιλάει! Ντροπή. Μίλησα σαν σε ξύλο.

Συγνώμη φίλε μου, ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Η μαλακοτσαντίλα μου, ξέφυγε και δεν την έλεγξα μες στην παραζάλη.

Γαμώ τις Μπάνκς, μας τα τρώνε με τις κάρτες, δάνεια, μας τα τρώνε (τα μεδούλια μας) και στη δουλειά.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ADD THIS TO YOUR MEMORY BANK! When you get time check our Exercising 4 GOLD site at http://www.thegoldhunter.net/. With new technology that’s available there are Millions in GOLD just waiting to be discovered. They are even filtering and recovering GOLD out of water! Take a break and check our Exercising 4 GOLD site out at http://www.thegoldhunter.net/. Is it time for a new hobby? that could actually earn you MONEY?

KiTaSuMbA είπε...

Spammerz... agh!

Όσο για την δουλειά, υπομονή καλτσόβρακε... δυστυχώς εκεί πρέπει να κάνουμε τους politically correct μαλάκες και να καταπίνουμε τις μπούρδες του «πελάτη».


Παραθέτω cult διάλογο κατά την παράδοση ενός project για traffic monitoring:
- Ααα, έτσι είναι; Δεν είναι το ίδιο με το προηγούμενο που είχαμε... Πως το είπαμε; linuccsss [τα ιταλά έχουν σοβαρό πρόβλημα με το X]
Σκέφτομαι: Ρε παπάρα αν σου άρεσε το προηγούμενο εμάς τι μας ήθελες; Αν ΔΙΑΒΑΖΕΣ το proposal πριν υπογράψεις θα έβλεπες πως είναι αλλιώτικο! Για κάτι κάφρους σαν και σένα είχε και screenshots και εικονούλες αλλά είσαι υπεράνω προφανώς!!!
Λέω: Αν θέλετε, μπορούμε να αλλάξουμε το look για να μοιάζει κάπως με το προηγούμενο...
Αφεντικός μου: Φυσικά χωρίς επιπλέον επιβάρυνση! Αλίμονο!
Σκέφτομαι: Βέβαια, άλλος θα φάει το γαμήσι... ΤΖΑΜΠΑ!
Λέω:[τίποτα... καρφώνω το ηλίθιο χαμόγελο του καλού δούλου γκρρρ!!!]

kaltsovrako είπε...

kitasumba, ΑΥΤΟ!!!!

Chrisa είπε...

Και όπως λέει η Scarlet O' Hara: Tomorrow is another day!!!!

kaltsovrako είπε...

:)

dgalanis είπε...

καλύτερα σήμερα ? σου πέρασε ?

kaltsovrako είπε...

Σήμερα man μου είμαι πολύ καλά.
Η καρδιά (δουλειά) μου χτυπάει στις Βρυξέλες!

---. είπε...

Συγχαρητήρια μωρό μου!

KiTaSuMbA είπε...

Way to go kaltsovrake, way to go!
:-)

kaltsovrako είπε...

Thxs, Doc